„Чиста Македонија“ го извалка спортот


Оригинален напис: okno.mk/statii на 20-03-2017.

Со поддршката на Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“, спортскиот амбасадор Кире Лазаров покажа слаб дипломатски имунитет кон политикантството.

повеќе


0.0000000000000