Молчењето одамна не е злато


Оригинален напис: okno.mk/statii на 18-03-2017.

Боли сознанието дека трите броја на ФИЛМ+ се вреднувани седум пати помалку од цената на видео спотот на Канго или на Елена Георгиева во име на естрадните „национални вредности“ во македонската „култура“.

повеќе


0.0000000000000