(ВИДЕО) Директорот ги тера на протест, ученичка му возвраќа: Не сме тука да држиш политички говори


Оригинален напис: okno.mk/statii на 16-03-2017.

Директорот на прилепската гимназија „Мирче Ацев“, Кирил Николоски, со политички говор ги убедува учениците да излезат на протестот „За заедничка Македонија“.

повеќе


0.0000000000000