Молотов коктел фрлен во угостителски објект


Оригинален напис: Meta.mk на 14-03-2017.

Molotov koktel - Wikimedia Commons

Во угостителски објект во Скопје, кој во моментот не работел, непознат сторител фрлил молотов коктел, од кој изгорел дел од теписонот.

Како што информира СВР Скопје, инцидентот на улицата Анастас Митрев е пријавен во полиција вчера, малку пред 22 часот. Се преземаат мерки да се откријат сторителите.


0.0000000000000