Мирко Илиќ: Мракот се шири со брзина на светлината


Оригинален напис: okno.mk/statii на 14-03-2017.

Интервју со графичкиот дизајнер Мирко Илиќ кој живее во САД: за победата на Трамп, растечкиот десничарски екстремизам, говорот на омраза, состојбата на земјите од поранешна Југославија… 

повеќе


0.0000000000000