XII „Роднокрајни поетски средби“ во Струмица


Оригинален напис: okno.mk/statii на 13-03-2017.

На 14 март, 2017 година (вторник), во кафе бар „Селект“, здружението за развој на култура и заштита на културното наследство „Контекст – Струмица“ ги организира дванаесетите по ред „Роднокрајни поетски средби“.

повеќе


0.0000000000000