Експлозивот на Владо Јовановски


Оригинален напис: okno.mk/statii на 16-02-2017.

Денес, славниот актер и поддржувач на режимот на Груевски, Владо Јовановски, набави пластичен експлозив. Последиците од набавката ги регистрираа Странски служби.

Експлозивот на Владо Јовановски
00:00:35

повеќе


0.0000000000000