Димитров: Другоста – како клучен елемент на слободата


Оригинален напис: Коалиција „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“ на 16-02-2017.

Во рамки на дискусијата „Стеснување на просторот за граѓанско дејствување“, што се одржа во вторникот во организација на фондацијата „Хајнрих Бел“ – Канцеларија во Сараево и ЦИВИЛ-Центар за слобода, програмскиот координатор на Коалиција ‘Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници’ изјави: „Кога би ја претворил мојата презентација во текст би ја нарекол ‘Како сите станавме педери’, …


0.0000000000000