Децата со различности снимаат видеа кои ќе се прикажат на Скопски филмски фестивал


Оригинален напис: okno.mk/statii на 15-02-2017.

„Скопје филм фестивал“ и Здружението за поддршка на деца и млади со различности „Сината птица“ почнуваат со активности  за инклузија на децата со попреченост во рамки на фестивалот.

повеќе


0.0000000000000