„Навивај без омраза“ – кампања за стопирање на насилството на спортските натпревари


Оригинален напис: nemrazi.mk на 08-02-2017.

Со видео-порака од фудбалски работници, иницијативата „Навивај без омраза“ ја заврши кампањата против насилство на спортските натпревари. 10 млади активисти, новинари и студенти, во претходниве пет месеци со повеќе активности...


0.0000000000000